Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely bele van zúgva Gyurcsány Ferencbe, amitől az ő gyomra is felfordul.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra arról beszélt legutóbb, hogy Karácsony Gergely tervei szerint a Pesti alsó rakpartot véglegesen lezárják. Ezzel pedig újabb káosz alakulhatna ki az eddig is csak szenvedő fővárosi közlekedésben. Szentkirályi már egy távirányítós autót is bevetett annak érdekében, hogy megmutassa, milyen most a helyzet odakint.

Éles kritikákat fogalmaz meg Karácsonnyal és Gyurcsánnyal szemben, aki pedig Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének üzent. Szentkirályi biztos abban, hogy Gyurcsány irányítja Budapestet, addig Karácsony csak asszisztál ehhez, bólogat, és valójában semmilyen releváns, saját döntése nincs a városvezetésben.

Szentkirályi most ismét üzent, és azt mondja, Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, ami már nagyon sok számára. Emiatt is hangsúlyozza, eljött az idő a változásra, mert a Gyurcsány-korszak maga volt a rémálom, hozzátéve, ideje, hogy ez most a Városházán is véget érjen, mert ott sem Karácsony diktál.

„Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk. A Gyurcsány-korszak egy rémálom volt, épp itt az ideje, hogy a Városházán is véget érjen! Elég volt!” – üzent szokásához híven határozottan, egyértelműen és arra kéri a választópolgárokat, hogy váltsák le Karácsony Gergelyt.

Ismét csak felhívta a figyelmet a közelgő fontos dátumra, ugyanis június 9-én eldől, milyen irányban halad tovább Budapest jövője, ami rengeteg embert érint, többek között az átutazókat és a turistákat is. „A nemzet fővárosa nem állhat a koszban és a szemétben! Karácsony Gergely teljesítményével csak Gyurcsány Ferenc elégedett, a budapestiek nem. Június 9-én küldjük el őket a Városházáról!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.