Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Szentkirályi szerint Karácsony a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül

Szentkirályi Alexandra megtudta, Karácsony Gergely a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül, aminek számos negatív hatása lehet.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely nemrég őszintén mondta el, mit gondol Vitézy Dávidról, aki az egyik fő riválisa. Közben kiderült, egy új kutatás szerint Karácsony még mindig nagyon jól áll a választások kapcsán, tartja az első helyét, hiába a rengeteg kritika. A Telexnek adott interjúja alatt is tömegével jelentek meg róla negatív hozzászólások.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz jelöltje szerint, ha Karácsonyékon múlik, akkor már nem sokáig fogunk tudni autóval közlekedni a Pesti alsó rakparton, mely igen komoly hatással lenne az amúgy sem ideális közlekedésre. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton.” – írja a posztjában Szentkirályi, hozzátéve, Karácsony benyújtott egy olyan tervet, mellyel végleg lezárnák a Pesti alsó rakpartot. Félő, hogy ez valóban negatív hatásokhoz vezetne a közlekedésben, ami már így is erősen szenved a fővárosban.

„Karácsony maga nyújtotta be azt a tervet miszerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot. A közúthálózati tervet a Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés el is fogadta.” – tette hozzá a Facebook oldalán a Fidesz jelöltje, közvetlen a választások előtt.

„Ezzel bevinnék a kegyelemdöfést a budapesti közlekedésnek. Június 9-én tehát erről is döntünk: viszlát rakpart, vagy viszlát Gyurcsány és Karácsony. Változást Budapesten! Ha a fővárosban élők megválasztanak, Budapest végre egy közlekedhető város lesz.” – zárta le Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.