Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Szabó Zsófi: egyedül kell megteremtenem a biztonságot

Mint fogalmazott, kapott az elmúlt évben egy-két olyan arcul csapást, ami váratlanul érte, de azt tudja, hogy a családjára mindig számíthat, viszont a rá nehezedő elvárásokkal néha nehéz megbirkóznia.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Szabó Zsófi nemrég tért vissza a TV2-höz, ahol Pachmann Péter oldalán debütált a Mokka műsorvezetőjeként. A fiatal édesanyát örömmel fogadták, s bár eléggé izgult, összességében csak pozitív élményei voltak az első napjai kapcsán. De hasonlóképp fogalmazott kollégájáról is: „Peti a biztos háttér, a vérprofi támasz. (…) Nagyon jó vele dolgozni”. Nemrégiben pedig interjút adott a televíziós, melyben több témáról is szót ejtett.

A beszélgetés során egy ponton azt mondta, kevés ember tudja valóban azt, hogy ki az a Szabó Zsófi, ami szerinte amiatt van, hogy falat épített maga köré. Ezt ma már hibának tartja, így dolgozik azon, hogy ez megváltozzon, s az emberek jobban megismerjék. Önmagára úgy utalt: „Odaadó barát, odaadó testvér, odaadó édesanya, és ha megdicsérik a munkámat, akkor odaadó munkavállaló. Nagyon fontos számomra a visszaigazolás, hogy törődjenek velem”. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„El bírom viselni a kritikát, és szeretem, ha megdicsérnek. Színházi emberként kezdtem a karrieremet, és ott az előadás végén megtapsolnak. Ebben is nőttem fel: azt láttam, hogy apukám dolgozik, és ott van az eredmény, megtapsolják, és sikerélménnyel jön haza, tele pozitív töltődéssel. Sokszor egy tévés munka kapcsán üresség marad utána” – fogalmazott a hot! magazinnak adott interjúban, ebből szemlézett a Bors. Ugyanakkor kiemelte, büszke magára és arra, ahogy éli a mindennapjait, mint ahogyan az elért sikereire is.

Ennek kapcsán megjegyezte, sikerként könyveli azt is, hogy a két legnagyobb hazai kereskedelmi csatornánál úgy mondott fel, hogy nem a szerződése járt le. Majd a műsorvezető azzal folytatta, mindig is fiús lány volt, mostanra viszont érzékenyebb nőnek érzi magát, mint valaha. „Kemény is tudok lenni, pont azért, mert egyedül kell megteremtenem a biztonságot. Dolgozó nő vagyok, tárgyaló nő, aki vezeti a cégét” – mondta.

„És vagyok délután a játszótéren az anyuka, és miközben fürdetem a gyerekemet, már dolgozom a következő napon. Fontos a nőiesség, nekem nem derogál, ha egy férfi kinyitja az autó ajtaját vagy maga elé enged, de közben az is fontos, hogy a szakmámban elismerjenek. Tíz lábon állok egyedül, de ezek nélkül az apró figyelmességek nélkül elveszne a nemek közötti különbség varázsa. Szeretek nő lenni” – vallotta be Szabó Zsófi.