Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,900 $

Stallone összetört a Rocky-filmek nagy sztárjának halála után

Sylvester Stallone nem tagadja, mérhetetlenül szomorú és összetört Carl Weathers halála miatt, aki nélkül a Rocky-filmek nem érhettek volna olyan magasságokba, mint amit megélt a franchise az évtizedek alatt.

Fotó: Sylvester Stallone amerikai színész-rendező beszél a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2019. május 25-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem lehet közöttünk Carl Weathers, a Rocky-filmek egyik legnagyobb sztárja, aki nélkül ez a franchise valóban nem élhetett volna meg ekkora magasságokat. 76 évesen hunyt el álmában, békés körülmények között. Sylvester Stallone összetört a hír hallatán, rendkívül nehéz lesz feldolgoznia, hogy a vele egykorú színésztársa és barátja már nincs többé.

„A mai nap hihetetlenül szomorú számomra. Annyira szétszakít ez odabent, hogy el sem tudom mondani. Csak próbálom magamban tartani, mert Carl Weathers olyan szerves része volt az életemnek, a sikereimnek – mindenben, ami ezzel kapcsolatos, hihetetlen elismeréssel és dicsérettel adózom előtte.” – idézte Stallone-t a Variety. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

„Mert, amikor belépett abba a szobába, és először megláttam őt, egy nagyszerűséget láttam magam előtt, ugyanakkor nem tudtam, mennyire is nagyszerű. Nélküle soha nem tudtam volna elérni azt, amit a Rocky-val elértünk. Abszolút zseniális volt – a hangja, a mérete, a jelenléte, az atlétikai képességei, de ami a legfontosabb, a szíve, a lelke.”

„Szörnyű veszteség. Varázslatos volt. Olyan szerencsésnek érezhettem magam, hogy részese lehettem az életének. Apollo, üss tovább!” Weathers és Stallone a 2017-es Golden Globe-gálán is összefutottak, ami egyúttal az utolsó közös nagy szereplésük volt. „El sem hiszem, hogy 40 év telt el a Rocky óta.” – mondta akkor boldogan az Apollo Creed-et alakító színész. „Igen, én sem hiszem el, hogy hagytam, hogy megnyerd a meccset, főleg úgy, hogy én írtam forgatókönyvet.” – reagált viccesen Stallone.

Egy évvel korábban pedig a Santa Barbara-i filmfesztiválon adott át egy díjat Stallonénak. „Nyilvánvalóan tudja, a rajongója vagyok. Annyira csodálom és értékelem, amit a legelső forgatókönyv lehetővé tett számomra… Szóval mit is mondhatnék azon kívül, hogy megérdemelte a díjat, és óriási hálával tartozom neki, amiért részese lehettem az egész kalandnak.” – fogalmazott Carl Weathers Stallone előtt.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.