Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Gyászol Hollywood, elhunyt a Rocky-filmek egyik legnagyobb sztárja

76 éves korában, álmában érte utol a halál a Rocky-filmek egyik legnagyobb csillagát, aki Sylvester Stallone nagy ellenfele volt Apollo Creed-ként.

Fotó: Unsplash/Vincentas Liskauskas
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hatalmas népszerűségnek örvendő színész február első napján hunyt el. A hivatalos tájékoztatás szerint békésen, álmában érte utol a halál a legendás színészt, Carl Weathers-t, aki Apollo Creed-et játszotta a Rocky-filmekben. Nélküle biztosan nem lehetett volna ilyen sikeres ez a franchise, ami egyúttal Stallone életműve.

Jól emlékezhetünk rá ezekből a filmekből, a hatalmas, szálkás izomzatára. Mindig is imádta a sportokat, a művészetet, a filmeket, a sorozatokat, melyekben ugyancsak remek alakítást nyújtott. Nem is oly rég a Star Wars világában (Mandalorian) tűnt fel, jó volt újra látni egy ekkora produkcióban, és újfent remek kritikákat kapott. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A TMZ azt írja, nem tudni, Carl az utóbbi időben milyen betegségekkel küzdött, ha egyáltalán így volt… Az elmúlt években is színészkedett, és nem tűnt úgy, hogy sok baja lenne az öregségen kívül, ami egy nap mindenkit utolér. A filmipar egyik titánja volt, és a színészi munkássága egészen a 70-es évek elejéig nyúlik vissza, amikor több sorozatban vendégszerepelt.

Az igazi nagy áttörést a Rocky jelentette számára, amiben egy nehézsúlyú bokszolót alakított. A karakterét még két további filmben megtartották, majd annak legvégén életét vesztette a ringben. A negyedik filmben halt meg, drámai módon, míg évtizedekkel később a fiát játszó Michael B. Jordan szintén ringbe szállt Creed-ként, és ezek a filmek is nagy sikerrel futnak.

Sokan gyászolják a közkedvelt színészt, aki nagy hatással volt a rajongókra, nemcsak Stallone Rocky-ként. Nem véletlenül forgattak együtt több filmet, és ki tudja, milyen szálak lehettek volna még, ha a forgatókönyv szerint Apollo túléli az orosz Ivan Drago (Dolph Lundgren) elleni bokszmeccset.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.