Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Hihetetlenül vonzó fotó jelent meg A Nagy Ő Fruzsiról

Suba Fruzsina élvezi az életet, és közben igyekszik barnulni, miközben a vonalai hétről hétre egyre látványosabbak.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő két évvel ezelőtt tért vissza, köszönhetően a TV2 döntésének, aminek nagyon sokan örültek. Tóth Dáviddal debütált a megújult A Nagy Ő, mely azonnal meggyőzte a nézőket, és izgatottan figyelték az eseményeket.

Dávidra azóta sem talált rá a mindent elsöprő szerelem, és elismerte, már nem találja a közös hangot a huszonévesekkel. A helyzete nem könnyű, de nem is lehetetlen, ugyanakkor nem görcsöl rá a témára. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

A következő A Nagy Ő Jákob Zoltán lesz, Magyarország egyik legtehetősebb embere, aki minden hónapban elutazik valahová pihenni. Élvezi az életet, és közben nagyon nyitottan viselkedik az érdeklődőkkel.

A 2022-es A Nagy Ő egyik legkedveltebb versenyzője Suba Fruzsi volt, akit több ezren követnek az Instagramon. Központi szereplője volt a műsornak, és sokáig versenyben maradt, miközben mindig magát adta.

Olyan formákat hozott össze, amik láttán sok férfinak tátva marad a szája. Sokat dolgozik azon, hogy a nyári formája még látványosabb legyen, de mint azt lentebb láthatjuk, jelenleg sem panaszkodhat.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.