Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hihetetlenül vonzó fotó jelent meg A Nagy Ő Fruzsiról

Fotó: Instagram/Fruzsina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Suba Fruzsina élvezi az életet, és közben igyekszik barnulni, miközben a vonalai hétről hétre egyre látványosabbak.

A Nagy Ő két évvel ezelőtt tért vissza, köszönhetően a TV2 döntésének, aminek nagyon sokan örültek. Tóth Dáviddal debütált a megújult A Nagy Ő, mely azonnal meggyőzte a nézőket, és izgatottan figyelték az eseményeket.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Dávidra azóta sem talált rá a mindent elsöprő szerelem, és elismerte, már nem találja a közös hangot a huszonévesekkel. A helyzete nem könnyű, de nem is lehetetlen, ugyanakkor nem görcsöl rá a témára.

A következő A Nagy Ő Jákob Zoltán lesz, Magyarország egyik legtehetősebb embere, aki minden hónapban elutazik valahová pihenni. Élvezi az életet, és közben nagyon nyitottan viselkedik az érdeklődőkkel.

A 2022-es A Nagy Ő egyik legkedveltebb versenyzője Suba Fruzsi volt, akit több ezren követnek az Instagramon. Központi szereplője volt a műsornak, és sokáig versenyben maradt, miközben mindig magát adta.

Olyan formákat hozott össze, amik láttán sok férfinak tátva marad a szája. Sokat dolgozik azon, hogy a nyári formája még látványosabb legyen, de mint azt lentebb láthatjuk, jelenleg sem panaszkodhat.