Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Sejtelmes üzenetet küldött Stana Alexandra

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra, a Dancing with the Stars sztárja, aki nem egy műsorban vállalhat kiemelt szerepet a TV2-nél.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra egy nagyon népszerű táncos, aki a Dancing with the Starsnak köszönhetően médiakarrierbe kezdhetett, majd országos ismertségre tett szert. Ez nyilván nagyobb anyagi biztonságot is jelent, és nem titkolt álma Szandinak, hogy műsorvezető legyen, akárcsak Gelencsér Timi.

Gelencsér Timi, az ismert magyar modell és szépségkirálynő nagyon tudatosan épített fel a karrierjét, és egy ideje a TV2 arca. Ugyan Alexandra évekkel később vágott neki ennek a kalandnak, semmiről nem maradt le, és érezhetően sokat foglalkoztatja a csatorna, látják benne a potenciát. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Ugyancsak beszédes, hogy lassan 90 ezer követőt tudhat az Instagram oldalán, ami már komolyabb tételnek számít, és ez sem mellékes egy csatorna és a potenciális támogatók számára. Alexandra népszerűsége egyre kifizetődőbb lehet, és olyan formában van, hogy a pasik csak epekednek utána.

Egy rendkívül vonzó nőről beszélünk, aki elismerte, mostanság kissé eltűnt, de ennek az volt az oka, hogy sok különleges dolog történik vele. Egyelőre ezekről nem mesélhet, bár nyilvánvaló, hogy a TV2 műsorai lehetnek ennek hátterében, hamarosan azonban mindenről lehullhat a nagy lepel.

„Mostanság kissé eltűntem, pedig rengeteg szuper izgalmas dolog történik velem, amiről egyelőre még nem mesélhetek! Alig várom, hogy sorban megoszthassam Veletek.” – osztotta meg sejtelmes gondolatát Alexandra, aki nagyon úgy fest, hogy a TV2 egyik új sztárja lehet, mint anno Gelencsér Timi.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.