Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Stana Alexandra aerodinamika szinten is tökéletesen néz ki (fotók)

Nem lehet azt mondani, hogy Stana Alexandra ne lenne topon, mert olyan formában várhatja a Dancing with the Stars új évadát, hogy szinte izzik körülötte a parkett.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra egy több mint vonzó és csinos nő, akinek nagyon jót tett a médiaszereplés. Rengeteg új barátot, lehetőséget és élményeket adott számára, illetve ad jelenleg is, mert napról napra egyre ismertebb. Legutóbb a Párharcban láthattuk aktívan, amit a döntőben vesztett el az akkori párjával.

Meggyes Dávid már az élete része, nincsenek együtt, és nem valószínű, hogy újra egy párt fognak alkotni. Egyik fél sem nyilatkozott igazán a másikról, emiatt nem derült ki, hogy mi történt, mi a szakítás oka. Az azonban sokakat meglepett, amikor pár héttel ezelőtt Alexandra és Dávid volt szerelme, Horváth Gréta megjelentek egy közös fotón. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Többek kiakadtak emiatt, látni lehetett, hogy nem mindenki kedveli egyszerre Alexandrát és Grétát, aki szintén óriási formába hozta magát. Azt azonban ne várjuk, hogy a legjobb barátnők lesznek, bár biztosan volt miről beszélniük, a közös téma Dávid személyében abszolúte adott lehetett.

Alexandra már egy újabb évadot letudhatott maga mögött a TV2-nél, ugyanis Marics Petiékkel leforgatta a Zsákbamacska 2024-es szezonját. Ez csak később kerül levetítésre, és már azt is tudhatjuk, hogy a Dancing with the Stars új évaddal jelentkezik, idén is, melynek biztosan részese lesz Stana Alexandra.

„Igazán megtisztelő, hogy a tánctanárod lehetek!” – írta a posztjában Nádas György humorista kapcsán, aki igazi legenda a szakmában. Alexandra kicsiket, nagyokat is tanít, és ismert emberek is járnak hozzá táncot tanulni. Hogy ki lesz a párja a DWS-ben, nem tudni, de már nagyon megérdemelne egy győzelmet.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.