Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Szavak nincsenek rá, menyire vonzó Stana Alexandra

Stana Alexandra ugyan jelenleg valószínűleg nincs kapcsolatban, nagyon is boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra egy rendkívül vonzó profi táncos, aki a Dancing witht the Stars óta médiaszemélyiség, közszereplő is. Magánélete nem alakult a legjobban, hiszen a házassága rövidre sikeredett, az nem működött, majd Meggyes Dávid személyében ismét rátalált a szerelem, aki Horváth Gréta történetesen volt párja.

Kapcsolatuk hosszú hónapokon át tartott, de véget ért, melynek részletei nem ismertek. Sokan lennének kíváncsiak, mi történt, de eddig Alexandra és Dávid sem nyilatkozott, hiába a sajtó és a követők érdeklődése. Az viszont biztos, hogy külön utakon folytatják, és Alexandra egyre népszerűbb a televízióban. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A legutóbbi Zsákbamacska évadának forgatása alatt is ott volt, és úgy fest, más műsorokban is szerepelni fog idén. Az sem lehet kérdés, hogy a Dancing with the Stars új szezonjában is ott kell lenni, már abszolúte húzóerőnek számít. Jól mutatja mindezt az is, hogy rövid idő alatt közel 90 ezer követőt gyűjtött az Instagramon.

Ezek olyan számok, amiket semmi szín alatt nem kell magyarázni, azok önmagukért beszélnek, akárcsak Alexandra formája és természetes szépsége. Továbbra is a tánc az élete, de nagyon megszerette a médiát, a televíziós szerepléseket, és az egyik nagy vágya amellett, hogy édesanya legyen, műsorvezető lenne.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő számára, de még mindig a tánc áll neki a legjobban a szakmák közül, egyszerűen erre született. Egy kivételes táncosról beszélünk, akinek nem mellesleg zavarba ejtő a megjelenése. Az alább látható fotótó is csak izzik a levegő, egyszerűen tökéletes, akárcsak Alexandra formája.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Eljárást indított a GVH a City Taxi ellen, a cég félrevezethette az utasokat

Több csúsztatást is felfedezett a GVH a cég kommunikációjában, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indítottak eljárást.

Számos termék esetében értékesítési tilalmat vezet be az EU

Az Európai Parlament jóváhagyta az új jogszabályt, amely megtiltja a kényszermunkával készült termékek értékesítését, behozatalát és kivitelét az EU-ban.