Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Michael Jackson stílusú ruhában jelent meg Stana Alexandra a Glamour Gálán

Stana Alexandra szettje erősen egy olyan megjelenésre hajazott, mint amilyet Michael Jackson is viselt a koncertjein vagy a klipjeiben.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sztárjai általában nagyon elfoglaltak, köszönhetően annak, hogy sok műsort készít a csatorna. Nemrég jelentették be például az Ázsia Expressz új évadának versenyzőit, akik között ott van Krausz Gábor és Mikes Anna is. A sztárpáros már megnyerte a Dancing with the Starst, és lehetséges, hogy Ázsiában is képesek lesznek erre.

Nagyon izgatottak az út, a kaland miatt, amit nyaralásnak fognak fel, és nem számolnak azzal, hogy veszekednének. Nem egy páros vitázta már végig a versenyt, és egyesek már nincsenek is együtt. A korábbi győztes Horváth Gréta és Meggyes Dávid sem alkotnak egy párt, sőt, azóta Stana Alexandrával is tönkrement a kapcsolata Dávidnak. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Stohl András pedig Tillával száll harcba a győzelemért, akik szintén egy igen erős duót alkothatnak. Két rendkívül tapasztalt tévés, akik nem egymás konkurenciái, hanem sokkal inkább barátok. Emlékezhetünk a tavalyi évadra, amikor Tóth Dávid és Kucsera Gábor lettek a befutók, jó példával szolgálhatnak számukra.

Sokkal nagyobb az esély arra, hogy inkább a párosok között lesznek viták, amiből tavaly is bőven kijutott, melyből Alekosz nem kicsit vette ki a részét. Ez az évad azonban más dinamikát kap, már csak az új helyszínek miatt is, viszont Ördög Nóri maradt a helyén, továbbra is ő vezeti az Ázsia Expresszt.

Alexandra is beleillett volna a képbe, akár az egyik ismertebb barátnőjével, bár így sem panaszkodhat, mert a megújult Zsákbamacskában fontos szerepet hárult rá, és ha újra lesz DWS, minden bizonnyal a táncversenyben szintén számítanak rá. Legutóbb a Glamour Gálán tűnt fel egy egészen különleges, Michael Jackson stílusú ruhában.