Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,27 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
69,173 $

Stana Alexandra: „Nagyon-nagyon sokat dolgozom”

Talán soha nem dolgozott annyit Stana Alexandra, mint az elmúlt időszakban, köszönhetően a TV2-nek is, aki rendszeresen foglalkoztatja.

...svg content...Fotó: Instagram/Fotó: Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra az egyik legismertebb híresség jelenleg, sokat profitált abból, hogy a Dancing with the Starsban szerepel, és már az ötödik évadra készülhet, hiszen idén is kap évadot a DWS, amit tavaly majdnem megnyert a profi táncos Marics Petivel. Végül nagy meglepetésre Krausz Gábor és Mikes Anna lettek a befutók, akik egymásba szerettek, és jelenleg az Ázsia Expresszben szerepelnek, ahol a napokban óriási fordulat következett be.

Alexandra a Zsákbamacska új évadában is szerepelni fog, méghozzá többek között Marics oldalán, aki elmondta, mit gondol Valkusz Milán X-Faktoros mentori szerepéről, mely az év egyik legnagyobb meglepetése. A FemCafé készített interjút Alexandrával, és szokásához híven nagyon jó hangulatban nyilatkozott. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Alexandra az interjújában azt mondta, úgy érzi, tavaly augusztus óta nem állt meg egy percre sem. Hozzátette, a karácsonyt leszámítva nem volt neki három összefüggő szabadnapja, ami sokat elmond arról, mennyit is dolgozott. „Nagyon-nagyon sokat dolgozom, és ez szuper, ugyanis én ezt kívántam magamnak, hogy egy aktív évem legyen.”

Megjegyezte, jelenleg erre koncentrál, igyekszik építeni a jövőjét, ami már a médiát is jelenti. Ennek kapcsán azt mondta, nem tud jelenleg a férfiakra gondolni, mert nagyon-nagyon sokat dolgozik, sok időt tölt az anyukájával, a kiskutyájával, a barátaival, akik mind fontosak számára az életében.

Úgy van vele, ha egy nap felbukkan a szerelem, akkor majd jön, ugyanakkor nem görcsöl rá a kérdésre. Ez is csak azt erősíti meg, hogy egy ideje már nincs együtt Meggyes Dáviddal, bár továbbra sem tudni, miért mentek szét, mi lehetett az oka annak, hogy végül különváltak, és nem egy pár többé.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.