Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Marics Peti őszintén elmondta, mit gondol Valkusz Milán RTL-es átigazolásáról

A ValMar duóját a legtöbben nem tudják elképzelni külön, ám hamarosan kénytelenek lesznek. Valkusz ugyanis az RTL-hez szerződött, míg Marics továbbra is a TV2-t erősíti. Utóbbi most elmondta, mit érez ennek kapcsán.

...svg content...Fotó: Instagram/Marics Peti
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már beszámoltunk, az X-faktor következő évadában Valkusz Milán ül majd az egyik zsűriszékbe. Ezen sokan meglepődtek, ugyanis többen arra számítottak, hogy Gáspár Laci és Majka mellett Pápai Joci is csatlakozik majd, de ez végül nem így lett. Persze Pápai sem marad munka nélkül a csatornánál, hiszen közösen fog műsort vezetni Majkával, ami ugyancsak izgalmasnak ígérkezik.

Valkusz pedig nagyon hálás az RTL-nek, hogy egy ilyen lehetőséget kaphatott, ami a televíziós pályafutásán is dobni fog. Mint fogalmazott, jól tudja, hogy lesz rajta némi nyomás, amiért olyan fiatal, ám minden tőle telhetőt meg fog tenni. Megígérte, hogy mindez egyszerre lesz „komoly és vicces”, amit már nagyon vár. Egyúttal leszögezte, a csatornaváltás semmit sem változtat majd a Marics Petivel kötött szoros barátságán, mivel örülnek egymás sikereinek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Bors pedig nemrégiben utóbbit is megkérdezte, mit gondol a nagy változásról. Ő azzal kezdte: „Büszke vagyok rá! Kíváncsi vagyok, hogy miket fog kihozni a versenyzőkből, hiszen itt egy mentorszerep is van, ami kemény meló. Milán nagyon sok produceri folyamatnak a részese volt, amelyekből országos sláger lett, szóval biztos, hogy ért az ilyen feladatokhoz is”.

„Arról nem is beszélve, hogy vele nagyon jó dolgozni, jó ötletei vannak, energikus a csávó. Én nem féltem őt” – tette hozzá. Ezt követően arról is kifejtette véleményét, mit szól ahhoz, hogy sokan el sem tudják képzelni őket külön. „Attól függetlenül, hogy mi elkezdtünk együtt zenélni, és megalakultunk, mint egy duó, nem megyünk kézen fogva a wc-re. Mégiscsak két külön személy vagyunk, a barátnőnk sem ugyanaz” – fogalmazott Marics.

Elmondása szerint nagyon szoros a barátságuk, számtalan projektet együtt csinálnak, de az is megesik, hogy az élet néha más lehetőségeket sodor eléjük, ez pedig így van jól. „Amikor ő ilyen lehetőséget kap, én pedig másfélét. Szerintem még a testvéreket sem kötik ennyire össze, mint minket” – jegyezte meg az énekes.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.