Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,43 Ft
Euró
387,60 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
66,533 $

Nagy bajban van 42 kutya és 24 macska otthona – most te is segíthetsz rajtuk

Eljött az idő, hogy az embertársainkkal közösen ismét segítsünk, hiszen nagyon sok ártatlan állatról van szó, akiknek most minden eddiginél nagyobb támogatásra van szükségük.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Eljött az idő, hogy az embertársainkkal közösen ismét segítsünk, hiszen nagyon sok ártatlan állatról van szó, akiknek most minden eddiginél nagyobb támogatásra van szükségük.

A világunk messze nem tökéletes, mert ha az lenne, menhelyek sem léteznének, és minden állat boldogságban, szeretetben élne. Sajnálatos módon még mindig rengeteg állatnak kell szenvednie, de vannak, akik önzetlenül segítenek és mindent megtesznek azért, hogy a bajban lévő kutyusok, macskák és más élőlények biztonságba kerüljenek. Soron kívül Példátlanul heves vihar csapott le Texasra, legkevesebb 4 ember életét vesztette (videók)

Az évek során mi is mentettünk már állatokat a Dunából, vagy otthont kerestünk a hátrahagyottaknak, de most ennél többről van szó! A liner.hu szerkesztősége szeretné megadni a lehetőséget az egyre nagyobb Olvasótáborának, hogy segítsen.

Nagyon fontos segítségről van szó, bár tisztában vagyunk vele, hogy nem a Lelenctanya az egyetlen, aminek támogatásra van szüksége. Egy otthon, ahol 42 kutya és 24 macska várja azt, hogy szeretetben és biztonságban éljen.

A Lelenc Kutyamentő Egyesület talán még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben, és ugyan ők nem szeretnek kérni, most szükség van rá. A Facebook oldalukon keresztül akadtunk a bejegyzésükre, és úgy éreztük, tennünk kell valamit!

„Utolsó segélykiáltás! Osszátok, segítsetek, ha tehetitek: Július 3. az utolsó nap és az adjukössze.hu felületén lezárul a gyűjtési lehetőség.” – áll a bejegyzésben.

A célösszeg elérése több mint 1 hónapra nyújtana segítséget az egyesületnek, és fontos kiemelni, hogy VÉSZHELYZETBEN vannak, miután a forrásaik teljesen elapadtak.

„Mi állatok mentésére, gondozására alapultunk, és szeretnénk is folytatni: forrásainkat adományokból, támogatásokból kell előteremtenünk, amelyek egyre apadnak. Tartalékunk most nincs egyáltalán, éppen enni még tudunk adni védenceinknek.” – olvasható az adjukossze.hu weboldalán.

EZEN A LINKEN KERESZTÜL minden részletes információt megtudhattok, beleértve a támogatási lehetőségeket is. Cikkünk megírásának pillanatában több mint 1.4 millió forint gyűlt össze, és még 8 nap van hátra. Ez egy szép összeg, de minél több, annál jobb!

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.