Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Schobert Norbi eladja az értékes speed motorját

Schobert Norbi úgy döntött, nem ül többé speed motorra, így feleslegessé vált az értékes motorja, amit eladósorba rakott.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég ünnepelte az 53. születésnapját, melynek alkalmából sokan felköszöntötték. A Gundel étteremben ünnepeltek, szűk családi körben, mindenfajta nagy felhajtás nélkül. Norbi egy ideje a háttérből figyeli az eseményeket, de elmondása szerint visszatér, több projekten is dolgozik.

Aki kicsit is ismeri Norbit, az tudhatja róla, hogy nagy rajongója a motoroknak. Talán még az autóknál is jobban szereti, imád motorozni, aminek nyilván megvannak a maga veszélyei, és ezzel ő is tisztában van. Eddig azonban rendre megúszta a nagyobb incidenseket, sokan mások nem voltak ilyen szerencsések. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Soha nem jó kísérteni a sorsot, és amikor valaki speed motoron ül, még nagyobb veszélybe kerülhet. Ennek is megvan a maga különlegessége, mert egy másik motor sem veszi úgy a kanyarokat, mint egy ilyen gép, akkor is, ha csak 80 km/órával hajt az ember, de ha nem figyel, annak súlyos baleset lehet a vége.

Nagy döntést hozott Schobert Norbi, aki eleget tesz Rubint Réka kérésének, és nem ül többet speed motorra, emiatt eladja a sajátját. „Eljött a nagy pillanat! Betartom Rékának tett ígéretem és többet nem ülök speed motorra! Eladom a klasszikus, örök fiatal, olasz bestiát! MV Agusta Superveloce 750.”

Azok, akik komolyan érdeklődnek, privátban írjanak rá Norbira. „Eredeti és sport kipufogó rendszerrel, szekvenciális váltóval, full ABS és állítható kipörgésgátló. Soha nem estem vele és már nem is fogok. 50 felett jó a chopper is. Kor és km: 3349km, 2020.10.12. Ha komolyan érdekel, árért írj privátban.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.