Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

A Gundel étteremben ünnepelte 53. születésnapját Schobert Norbi (fotók, videó)

Több fotó és videók is készültek a nagy eseményről, miután Schumacher Norbi betöltötte az 53. életévét.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon régóta alkotnak egy párt. Eddig semmi sem választhatta szét őket, és noha Norbi nem egyszer volt a halál torkában, rendre visszatért, nagyban köszönhetően Rékának is, akiért a mai napig odavan, szerelemmel szereti, és a legfontosabb ember számára.

Réka kitartott Norbi mellett, és az a tervük, hogy együtt öregednek meg, maguk mögött hagyván a nehéz időszakot. Szép lassan eljön az az idő is, amikor újra kettesben élik majd az életüket, hiszen a gyerekek közül ketten már felnőttek. Schobert Lara elköltözött otthonról, saját élete van a párjával, és boldog. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Schobert Norbi Jr. még tanul, érettségire készül, viszont az USA-ban tervezi folytatni a tanulmányait. Emiatt várhatóan belátható időn belül Zalán marad az egyetlen gyermek a családból, aki odahaza él a szüleivel, hiszen még mindig nagyon fiatal. Legutóbb együtt nyaraltak Kubában, ahol mindenki remekül érezte magát, és egy nap talán vissza is térnek Havannába.

Norbi hálás azért, hogy a családjával lehet, és megélhetett 53 évet, ami lehetett volna messze kevesebb is, hiszen jó pár esztendővel ezelőtt súlyos egészségügyi gondjai akadtak. Nem voltak túlzottan biztatóak az esélyei, de abból is fel tudott épülni, és igyekszik élvezni az életet, miközben új tervei vannak.

Legutóbb a Gundel étteremből köszönt be, ugyanis ott ünnepelték a nagy napot, Norbi 53. születésnapját. Köszönetet mondott Istennek az elmúlt 53 évért, és a családjáért. „Köszönöm Istenem az elmúlt 53 évet és ezt a csodás Családot!” Erre a linkre kattintva videókat és új fotókat is láthatunk az eseményről.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.