Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Schobert Norbi személyesen találkozhatott egy sejkkel, 180-an térnének vissza a sivatagba

Schobert Norbi nagyon jól érezte magát a Közel-Keleten, még egy sejkkel is találkozhatott, aki 300 főért felel.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka az elmúlt napokban Omán vendégei voltak, ott táboroztattak, ami különleges élmény volt számukra. Rengeteget tapasztaltak a helyi kultúráról, és biztosak abban, hogy vissza szeretnének térni. Magával ragadta a hangulat a táborozókat, és Norbi ezúttal is sok dicsérettel halmozta el a feleségét.

Norbi rendkívül elégedett volt a vendéglátójával, és hálás azért, hogy ilyen jól ment minden odakint, a távoli sivatagban. „Said! Egy 300 fős beduin törzs sejkje. Ő volt a sivatagi vendéglátónk és bár nem volt feladata, a reptérre is elkísérte a táborozókat. Sejk a legokosabb és a legerősebb férfi lehet.” Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Norbi azt írja, hogy az ottani átlagéletkor 103 év, ami rendkívül magas, egy európai ország sem tudna ezzel versenyezni. Emellett remek fizikai állapotban vannak az emberek, és a sejk nagyapja is 120 évet élt. „Az itteni átlagéletkor 103 év. Az édesapja 100 éves, remek fizikai állapotban van, a nagyapja 120 évet élt.”

Azt is megtudhattuk, hogy a helyiek nagyon sokat dolgoznak, hajnalban kelnek, és egészen éjféig vannak munkában. „Rengeteget dolgoznak. 5-kor kelnek és éjfélig tolják. 25 terepjárót és sofőrt irányít egész nap. Minden zöldség amit az ország termel, bio. Nem permeteznek. Elégetik a kókuszhéjat és a füsttel űzik el a kártevőket.”

Csak ajánlani tudja Ománt Norbi, és reméli, jövőre már 180-an térnek vissza egy külön géppel. „A teve ráhangolódik a beduin gazdára és olyan tejet ad neki, ami illeszkedve javítja az egészséget. Én elhiszem. Láttam ami láttam. Nagyon jó vendéglátók. Ajánlom mindenkinek aki Ománba jön és remélem jövőre 180-an, egy külön géppel térünk vissza.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.