Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Delfinekkel úszhattak Schobert Norbiék Kubában (videó)

Több különleges élményben is volt részük Kubában Schobert Norbiéknak, akik delfinekkel is úszhattak.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka Kuba felé vették az irányt, ahová azonban nem kettesben mentek. Norbi Jr. és öccse, Zalán is a szülőkkel tartott, akik nagyon jól érzik magukat a világ másik felén, nem győzik dicsérni a helyszínt. Ahogyan Norbi fogalmazott, ez egy új élet kezdete, de hogy ez mit is jelent pontosan, egyelőre nem tudni.

Ami biztosnak tűnik, hogy Norbi visszatérésre készül, és ezzel kapcsolatosan várhatóak még bejelentések. Valószínűsége Norbi Jr-t is fogjuk még idén képernyőn látni, ahogyan Schobert Larát is. Elég kézenfekvőnek tűnik Lara szereplése a Sztárboxban, miután élő adásban is beszélt arról, hogy mindenképpen ott szeretne lenni az új évadban. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Talán emiatt nincsenek ott a Fülöp-szigeteken Norbival az Ázsia Expressz forgatásán, ugyanis ez a műsor is a vágyaik közé tartozik. Jövőre talán megvalósul, érdekes lenne a két testvért egy ilyen kalandban is látni, ahol számos tapasztalatot gyűjthetnének, és nem mellesleg sok pénzt nyerhetnének.

Norbi és Réka pedig a Párharcban szerepelhetne, sok nézőt vonzanának. Számos lehetőségük lehet idén, sok műsort indítanak, és mivel továbbra megosztóak, a televíziók még inkább számolhatnak velük. Ez a jövő zenéje, az azonban nem, hogy ott vannak Kubában és élvezik az életet.

Most épp delfinekkel úszhattak együtt, a világ egyik legintelligensebb emlősével, akik több mint különlegesek. Akik találkoztak már delfinekkel, azok tudhatják, hogy nem kevés embernél okosabb és érzőbbek. Gyógyító hatással is bírnak, óriási szívük van, és egyedi energiákat adnak át. Norbiék delfines videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.