Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Rüdiger egészen hirtelen kapta fel a vállára a Real Madrid legendáját (videó)

Rüdiger nagy arc, minden buliban benne van, és maximálisan tiszteli a csapattársait, különösen a legendát, mint például Modricot.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid ismét Bajnokok Ligáját nyert, és tekintve azt, hogy már Mbappé is aláírt a csapathoz, ráadásul átigazolási összeg nélkül a PSG-szerződés lejárta miatt, még fényesebb jövő állhat a galaktikusok előtt. Egyre nehezebb lesz Ancelottinak megoldania a kezdőt, annyi jó játékosa van.

Ha megnézzük a kispadot, már az a csapat is képes lenne kupákat nyerni, bár Kroos távozása érzékenyen fogja érteni az alakulatot, őt mindenképpen pótolniuk kell. Miután Modric marad, talán ezáltal több lehetőséget kap, függően attól, hogy kik érkeznek még a nyáron, mert jelenleg több mint vonzó a Real Madrid az átigazolási piacon. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Fantasztikus volt a hangulat a Bajnokok Ligája döntője után, sokan azt sem tudták hirtelen, mit csináljanak. Bellingham is csak kereste a szavakat, rendkívül boldog volt, úgy érezte magát, mintha álmodott volna, pedig ez a valóság. Rüdiger is hozta a formáját, egyik pillanatról a másikra kapta fel Modricot, éltetvén őt, akinek ez már a hatodik BL-győzelme.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.