Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Rubint Réka látványos lábformát, Schobert Lara rövid frizurát villantott

Schobert Norbi kísérte el a feleségét és a lányát a nagy eseményre, amit izgatottan vártak, és az egész család elegánsan öltözött fel.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég igen őszintén beszélt arról, hogy visszatérésre készül, mert nem akar korai nyugdíjas életet. Ahhoz egyrészt még fiatal, másrészt tele van energiával, aminek a nagyobbik részét Rubint Réka támogatására használja fel. Örül, hogy így tehet, több ideje jut erre mostanában, több mint valaha.

Az Update alapítója mindig ötletel valamin, többek között ez is tartja fitten mentálisan, de egy nap talán már csak az unokákkal fog foglalkozni. Régi tervük Rékával, hogy egy faházban vonulnak vissza, és ott élik le az életüket, miközben az unokákra vigyáznak, közösen programoznak a családdal. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Erre jó esélyük nyílhat, mert Schobert Lara egy ideje boldog és komoly kapcsolatban él. Sőt, elárulta, hogy később két gyermeket szeretne, míg az öccse, Schobert Norbi Jr. még nála is fiatalabb, viszont szintén boldog a párkapcsolata. Az USA-ban kezdhetnek majd új életet az érettségi után.

Réka és Norbi büszke a gyerekeikre, akik közül ketten már médiaszereplők. Lara ezúttal egy egészen más frizurát választott, láthatóan sokkal rövidebb lett a haja, míg Réka a lábformájával hívta fel a figyelmet az eseményen, amire meghívást kaptak. Norbi pedig izgulva várta, hogy vajon mi lesz a díjátadón.

„Meghívást kaptunk a Marriott Hotel báltermébe, a Just Clear és fitnesz szakmai szövetségek díjátadó gálájára. Izgulok. Vajon mi lesz?” – tette fel a kérdést Norbi az Instagram oldalán, ahol továbbra is aktív, és már több mint 404 ezer követője van, így megindulhat a félmilliós követőszám felé a jövőben.