Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Ettől is olyan kerek Rita Ora feneke (videóval)

Rita Ora minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy többet és többet hozzon ki a formájából.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Manapság szerencsére trendivé vált edzeni, ami jó hatással van az emberek egészségére. Ez a trend nem kevés életet menthet meg, illetve alakíthat át, akár drasztikus módon, miközben új szerelmek is születnek.

Ezernyi jó hatása van annak, ha valaki rendszeresen edz, aminek teljesen normálisnak kellene lennie. Az emberek sokkal tovább is élnének, pláne, ha odafigyelnének a környezetükre, mert alapesetben nem 70-80 év lenne az öregkor. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Rita Ora nem szeretné elhanyagolni magát, és ez erősen látszik is a formáján. Kivételes vonalakat hozott össze, viszont többet és többet akar. Rendkívül csinos a formája, de ez még nem jelenti azt, hogy hátradőlne.

Edzés közben például az új albumát hallgatta, ami csak tovább inspirálhatja őt. Komoly tapasztalattal rendelkezik az edzések terén, sok újat tud mutatni, és ezek a videók mindig nagyon hasznosak tőle.

Többek között azt is megnézhetjük, hogyan formálja a fenét, amit ugyancsak dicséret illethet. Természetesen a hasfala megerősítésére is figyelmet fordít, az egyik legvonzóbb világsztárról beszélünk.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.