Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Konditermi videók a szuper-vonzó Rita Oráról, fehérneműs fotót is posztolt

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Konditermi videók jelentek meg Rita Oráról, aki minden túlzás nélkül az egyik legszexibb világsztár, fehérneműben különösen.

Ha Rita Orára gondolunk, rögtön egy igazi világsztár jut eszünkbe, aki körül mindig zajlik az élet. Nyilván tesz is ezért, mert olyan fotókat, videókat posztol magáról, amik bárki érdeklődését felkelthetik.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Rita egy extrán vonzó nő, egyúttal természetes szépség is, akiben minden plusz megvan ahhoz, hogy világsztárként tekintsünk rá. Sokan szeretnének rá hasonlítani, ami mondhatni lehetetlen küldetés.

A körülötte lévő energiák sem utánozhatóak, és az alakja is igen egyedi, páratlan. Nagyon is jól áll neki ez a forma, és azok, akik túl vékonynak tartják, inkább nézzék meg jobban a róla készült fotókat, mert abszolúte arányos és egészséges a forma.

Rita szeret edzeni, feszegetni a határait, és ez a combizmain is jól látszik. Nem túl szégyenlős, az öltözőben készült fehérneműs fotók sem maradhatnak el, amikkel még több követőre tehet szert az Instagram oldalán.

Edzés közben nézhetjük meg, hogyan dolgozik, és mindenki láthatja, a guggolás sem áll távol tőle. Rita ezzel újabb extra tartalmakat osztott meg magáról, és valószínűleg ez a jövőben sem lesz másképp.