Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Reese Witherspoon 47 évesen is 27-nek néz ki

Reese Witherspoon továbbra is nagyon fiatalos, amire joggal lehet büszke, és sok dicséretet is kap az örök fiatal színésznő.

Fotó: Instagram/Reese Witherspoon
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak páran Hollywoodban, akik több mint látványosan tartják magukat, és messze a koruk előtt járnak. Demi Moore például a 60-as éveiben néz ki szenzációsan, és sok fotó alapján mintha még mindig csak 40 éves lenne. Valóban, nem sokan mondhatják el magukról, hogy 20 évet is letagadhatnának a korukból.

Jennifer Lopez ugyanez a kategória, sok más világsztár is irigy rá, hogy ennyire jól néz ki. Egyesek nem kevés operáción estek át, és fele annyira nem néznek ki olyan vonzóan, mint JLO, ami megint csak beszédes. Ugyanakkor nem mindig a sebészeti beavatkozás a kulcs, sokkal fontosabb ennél az, hogy egészséges, sportos életmódot folytassunk. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ezt teszi Reese Witherspoon is, akit igen fiatalon ismerhettünk meg, és egykori Hollywoodi legjobban keresett és legjobban kereső színésznője volt. Azok a bizonyos 2000-es évek valóban részben róla szóltak, és nem mellesleg Oscar-díjat is nyert, amivel felért a csúcsra, és noha azon már túl van, nem panaszkodhat.

Az 1976-ban született világsztár március végén ünnepli a 48. születésnapját, lassan ő is megkezdi az 50-es éveit, de nincs miért aggódnia. Mintha még mindig csak 27 lenne, annyira fiatalos az arca, és ez javarészt a genetikának köszönhető, illetve annak, hogy vigyázott a bőrére, ami kulcsfontosságú.

Édesanyaként is megállja a helyét, sokan kedvelik, és továbbra is csinos, divatos. Szereti az igazán elegáns ruhákat, azokban érzi magát igazán jól, és ez nem arról szól, hogy bármilyen elvárásnak is meg akarna felelni. Az pedig megint csak beszédes, hogy a visszafogottabb élete ellenére már több mint 30 millió követője van az Instagramon.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.