Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

Ismét élre állt a Real Madrid, de a Gironának is ugyanannyi pontja van

A Real Madrid nem hibázhatott, már csak a Girona győzelme miatt sem, így igyekezniük kellett tartani a lépést.

Fotó: EPA/SERGIO PEREZ
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt évek legnagyobb meglepetéscsapata, a Girona megint megszerezte a 3 pontot. Nagyon ritkán hibáznak, még mindig csak egyetlen egy vereségük van.

Legutóbb fordítaniuk kellett, amit pár perc leforgása alatt meg is tettek. Ezt követően már csak az volt a kérdés, hogy ez a győzelem mekkora nyomást helyez a Real Madridra, akik valószínűleg szintén nem számoltak azzal, hogy ilyen szinten lesz a Girona. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Márpedig ez a helyzet, de még messze a bajnokság vége, rengeteg minden fog történni addig. A madridiak legutóbb a Granadát látták vendégül, és ugyan ezúttal nem köszöntek be túl hamar, a 26. percben Diaz így is megszerezte a vezetést.

Gálázni ugyan nem gálázott a Real Madrid, nem volt veszélyben a csapat győzelme, amit Rodrygo biztosított be az 57. percben. Erre már semmilyen válasza nem volta vendégeknek, akik még csak pontot sem szereztek a Bernabeuban.

A Madrid ezzel a győzelmével ugyan vezeti a bajnokságot 38 ponttal, a Girona is 38 pontos. Az Atletico, akik két meccsel kevesebbet játszottak, 31 pontosak, vasárnap pedig a Barcelona ellen fognak játszani, Ter Stegen nélkül, akinek még mindig fájdalmai vannak.