Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Megint nyert a Real Madrid mumusa a spanyol bajnokságban

A Girona továbbra is mindössze egy vereséget tudhat a neve mellett, amivel tartja az első helyét a tabellán a spanyol bajnokságban.

Fotó: EPA/David Borrat
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnak fel van adva a lecke a LaLigában, de meglepő módon nem a Barcelona részéről. A Girona óriási meglepetést okozva már 12 győzelemnél jár, ami azt jelenti, eddig csak három olyan meccse volt, amit nem nyert meg.

A két döntetlen mellett egy vereséget számolnak, ami igencsak lehengerlő teljesítmény. Hasonló szériát futnak, mint tavaly az Arsenal az angol bajnokságban, csak épp sokkal kisebb csapat, mellőzvén a sztárjátékosokat. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ezzel együtt a források is nagyon eltérőek, de valami jól működik náluk. Nehéz lesz őket megverni, és lehetséges, hogy a rangadók döntik el a kérdést, de eddig ez sem okozott számukra nagy gondot.

Továbbra is nagy formában van a Girona

Legutóbb a Valenciát fogadták odahaza, és megint begyűjtötték a 3 pontot. Nem volt könnyű dolguk, mert az 56. percben a Valencia szerezte meg a vezetést, és nem úgy festett, hogy ebből fordítás lehet.

Stuani azonban 6 perc alatt gondoskodott arról, hogy náluk landoljon a 3 pont. A 82. és a 88. percben köszönt be, mindkét alkalommal Couto passzából, aki szintén sokkal járult hozzá a sikerhez.

Savio ugyan betalált a hosszabbításban, a VAR elvette a gólját. De így is vezetik a tabellát 38 ponttal a 35 pontos a Real Madrid előtt, akik még nem léptek pályára, és ha az Atletico legyőzi a Barcelonát, majd hozzá az elmaradt a mérkőzését, 1 pontra lenne a Girona mögött.