Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

A Barcelona kapusa még mindig szenved, nem védhet az Atletico ellen

Ter Stegen továbbra is fájdalmat érez, ami miatt nem lehet ott az Atletico elleni rangadón, mely sok mindenről dönthet.

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona jelen állás szerint csak a 4. helyen áll a bajnokságban 31 ponttal. Az Atletico is 31 pontos, viszont a madridiak egy meccsel kevesebbet játszottak, ráadásul ezen a hétvégén egymás ellen játszanak.

Ha a Barcelona nem tudja otthon tartani a 3 pontot, azzal még nagyobb hátrányba kerülhet. A katalánok nincsenek jó formában, addig az Atletico már inkább, és valós győzelmi esélyekkel vágnak neki a viadalnak. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Igazi csúcsrangadó vár ránk vasárnap, amin Ter Stegen nem vehet részt. Mint arról korábban beszámoltunk, a klasszis kapus hátfájdalmakkal küszködött, és úgy tűnik, még mindig nincs rendben.

Xavi, a Barcelona edzője ugyanis megerősítette, fájdalmai vannak a kapusának, így nincs bevethető állapotban. Megtudhattuk, ugyan Ter Stegen mindent megtett, amit lehetett, játszani akar, de a fájdalma nem múlt el.

„Szenved, szomorú, hiszen segíteni akar nekünk, de Marc nem lesz elérhető.” – idézte Xavit a Live Here We Go az Instagramon. Sok múlhat ezen, főleg most, hogy a Barcelona védelme sincs a helyzet magaslatán.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.