Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Már most óriási forma Rácz Jenőék kislánya, igazi cukiság (videó)

Nagyon jó látni azt, hogy milyen gyorsan nő és fejlődik Rácz Jenőék kislánya, aki már most nagy forma és óriási dumás.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri szerelme bizonyítja, hogy léteznek még igaz kapcsolatok és házasságok. Gyakorlatilag azonnal egymásra találtak, és rögtön érezték, hogy a közöttük lévő vonzalom más, mint amik korábban voltak. Ezek után nem is lehetett kérdés, hogy együtt tervezik a jövőjüket.

Jenő régóta szeretett volna apává válni, és Dóri személyében talált rá az igazira. A megismerkedésük előtt sok csalódáson esett át a fiatal lány, de úgy volt vele, ad egy esélyt a találkozónak. Milyen jól tette, hiszen már az első randin érezte, hogy Jenő teljesen más, mint akikkel korábban kapcsolatban volt. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Nyerő Párosban is közösen szerepeltek, nagyon erős párost alkottak. Nem is lehetett kérdés, hogy náluk jobban senki nem érdemli meg a győzelmet, és nem mellesleg ők voltak az elsők, akik tökéletes mérleggel húzták be a döntőt, végül mindenki rájuk szavazott, teljesen érthető módon.

Azóta évek teltek el, összeházasodtak és megszületett a kislányuk, aki egy nagyon aranyos, okos és intelligens kislány. Legutóbb is együtt utaztak, ezúttal Ciprusra, és mint azt látni fogjátok a videóban, abszolúte megvan a harmónia a hármas között, szép családot alkotnak, amire csak irigykedni lehet.

A kis Kamilla már folyamatosan beszél, nagy dumás, hatalmas forma, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg egy végtelenül cuki videóban. Jenő és Dóri szerencsések, hogy ilyen gyermekkel áldotta meg őket a sors, a Kamilla pedig azért, hogy ennyire remek szülei vannak, akik szeretik egymást.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.