Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Ilyen szerelmesek Rácz Jenőék, mintaházasság az övék (fotók)

Továbbra is dúl a szerelem Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra között, akik álompárt alkotnak a hazai sztárvilágban.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban főként Tóth Gabiról esett szó, és az énekesnő kapcsolatáról, miután minden eddiginél szerelmesebbnek tűnik. Papp Mát Bence lehet számára az igazi, és talán egy nap saját családot is alapítanak, Gabi már nem egyszer beszélt arról, hogy szívesen lenne újra menyasszony és édesanya.

A kislányánál nincs fontosabb személy számára a Földön, viszont Máté is rendkívül fontossá vált. Kéz a kézben haladnak előre, hiába az őket ért támadások, ez olyasvalami, amin nem fognak változtatni. Nagyon úgy fest, hogy ez a kapcsolat hosszú távra szól, és az sokkal jobban működik, mint az Krausz Gábor és Tóth Gabi között működött. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Rácz Jenőék messze kevesebb támadásnak vannak kitéve, bár rájuk is sokan irigykednek, hiszen boldogok, nagy házban élnek, utazgatnak, szép autókat vezetnek, és így tovább. Jenő rengeteget dolgozik a családjáért, és Dóri sem mondott le a karrierjéről, igyekszik még sikeresebbé válni, miközben sok új követőt szerzett.

Jenő oldalán nyilván országosan is ismert, az egyik legismertebb hírességé vált, de ezt megtanulta kezelni. Ami pedig az irigy embereket illeti, nemigazán reagálnak rájuk, inkább az együtt eltöltött időre koncentrálnak, aminél nincs fontosabb és értékesebb.

Érdemes megnézni a róluk készült új fotókat, amik megmutatják, mennyire szerelmesek, még ennyi idő után is. Igazi mintaházasság az övék, amire büszkék lehetnek, és megmutatják az embereknek, hogy lehet így is élni. Sokaknak ez hitet is adhat, hiszen manapság rettentően nehéz ideális párt találni.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.