Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Ilyen jó Tóth Gabi szerelmének kapcsolata az énekesnő kislányával (fotó)

Látható módon nagyon kedvelik egymást, és ez különösen fontos lehet Tóth Gabi számára, hiszen a kislányáról van szó.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi is ott volt Papp Máté Bence születésnapján, ami a 30. volt. Ugyan van pár év közöttük, nagyon jó a kapcsolatuk, rengeteg bennük a közös, és egy ideje együtt élik az életüket Gabi nagy szentendrei házában, ahol minden adott ahhoz, hogy családi életet éljenek.

Gabi sok szép gondolatot osztott már meg a táncosról, és csak úgy ragyog a szerelemtől, Nemcsak neki, hanem a családjának is hálás, akik hamar befogadták, és hozzájuk mindig bizalommal fordulhat. A sok támadás miatt Gabinak szüksége is volt erre, de azóta szerencsére nyugodtabb az élete. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Támadások mindig fogják érni a közösségi médián keresztül, mert megosztó a személyisége, viszont fontosabb ennél az, hogy boldog. Még boldogabb, mivel látja, hogy Máté és a kislánya mennyire jó barátok, sok időt töltenek hárman együtt, abszolúte családias lehet náluk a hangulat odahaza.

Most, hogy Krausz Gábor hetek óta nincs Magyarországon az Ázsia Expressz miatt, Gabiék még többet programoznak, és erről időről időre fotókat is láthatunk róluk. Ennek pedig csak örülni tudnak a rajongók, akik betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé.

A legújabb közös fotó is beszédes, megmutatja, hogy milyen jó a kapcsolat Bence és Gabi kislánya között, akit többek között táncolni tanít. Ha kíváncsiak vagytok Bence és a kislány közös fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre. Valószínűleg fogunk még látni hasonló felvételeket, és nem kizárt, hogy egy nap közös családjuk is lesz Gabiéknak.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.