Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Szerelmes születésnapi fotó jelent meg Tót Gabiékról

Papp Máté Bence 30 éves lett, akit már az egész ország ismer, miután Tóth Gabi párja lett, lassan 1 éve.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Pontos dátum nincs arról, mikor jött össze Tóth Gabi és Papp Máté Bence, de valamikor a nyár második felében. Talán majd az évforduló kapcsán is posztolni fognak, és egy ideje sorra osztják meg a tartalmakat. Elmúltak azok az idők, amikor még inkább nem posztolgattak közös fotókat, mert sok támadás érte őket.

Sokan Krausz Gábor mögé álltak be, aki már Mikes Anna párja, és együtt harcolnak az Ázsia Expresszben. Jelenleg titok övezi, hogyan állnak a versenyben, viszont nem kizárt, hogy ott lesznek a döntőben, mert erős párost alkotnak. Ez majd csak hónapok múlva derül ki, amikor levetítik az epizódokat a TV2-n. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Azt sem tudni, Gabi fog-e rendszeresen szerepelni idén a képernyőn. Miután új évadot kap a Megasztár és a Sztárban Sztár is, nem kizárt, hogy az énekesnő visszatér vagy a Dancing with the Stars új sztárja lesz. A lehetőségek adottak, talán még válogathat is az ajánlatok között Gabi, akit a Farm VIP-ban is el tudnánk képzelni.

Nagyon szerelmes, sokat köszönhet az új párjának és családjának, akik azonnal befogadták. Boldogabb alig lehetne, így az idei nyara egészen más lehet, mint a tavalyi, hiszen akkor közölte Krausszal, el akar válni tőle, majd jöttek a támadások az új kapcsolata miatt, és még mindig vannak páran, akik ezt teszik.

Gabi érzelmes módon mondott köszönetet a kedvesének a születésnapján és természetesen a meglepetések sem maradhattak el. Sokan köszöntötték a még mindig csak 30 esztendős táncost, aki különleges tortát kapott. Ha kíváncsi vagy a felvételekre, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.