Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Tóth Gabi a szerelmének: „Milyen szépen bánsz velem”

Tóth Gabi nagyon boldog, hogy Papp Máté Bence ilyen szépen bánik vele, és ez olyasvalami, amit egy igazi nő nagyra értékel.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A TV2 sztárja sok támadásnak van kitéve, mondhatni a nap 24 órájában. Furcsa az a gyűlölet, ami körülveszi őt, ugyanakkor sokan is szeretik, ami erőt ad számára, és egy ideje szerencsére újra boldog párkapcsolatban élheti az életét.

Tóth Gabi nem leplezi a boldogságát, és nincs is rá szükség, mert amikor az ember szerelmes, azt igenis fontos kimondani, megmutatni. Sokan ilyenkor leplezni próbálják ezt, ami öreg hiba, és még a hírességek részéről is, mert nem kell foglalkozni a társadalmi nyomással. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Gabi nagyon hálás, Papp Máté Bence szüleinek is, akik rögtön, már az első pillanattól kezdve befogadták. Ez pedig olyasvalami, ami több mint különleges számára, és minden jel arra mutat, hogy Gabi és Máté akár közös családot is alapíthat, senkit nem lepne meg, ha lenne majd ezzel kapcsolatosan egy bejelenés később.

A TV2 sztárja most újabb szép szavakat fogalmazott meg a születésnapos párjához, és elárulta, az első érzés, amit meg tudott fogalmazni vele kapcsolatban, az az volt, hogy milyen szépen bánik vele. „Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem!

Gabi annyira boldog, hogy azt is megjegyezte, köszöni Máté megszületését, és azt, hogy egy ilyen remek embert neveltek fel, aki büszke párja az énekesnőnek. „Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél. Köszi a szüleidnek! Sz… Isten éltessen.”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.