Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,15 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
457,37 Ft
Bitcoin
68,610 $

Tóth Gabi megmutatta az ébredés utáni arcát: „Gyönyörű vagy”

Tóth Gabi smink nélkül mutatta meg az arcát, ami szintén jól áll neki, és általában sok dicséretet is kap miatta.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi élete teljesen más irányt vett azóta, hogy megkérte Krausz Gábort, váljanak el. A tavalyi erdélyi turnéját követően került erre sor, majd hónapokkal később megtörtént a válás, már nem házasok többé. Közös gyereküket azonban együtt nevelik, váltott felállásban, mindent megadván a kislánynak.

Gabi és Gábor jobb döntést nem is hozhatott volna, hiszen láthatjuk, hogy milyen boldogok külön-külön. Szép lassan Gabi 1 éve lesz együtt Papp Máté Bencével, aki új családot jelent számára, és hálás a szülőknek, hogy befogadták. A másik oldalon pedig Mikes Anna lett az új szerelem, és már együtt is élnek egy ideje. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Hogy mikor jöttek össze Gáborék pontosan, nem tudni, de valamikor a Dancing with the Stars első/második felében lehetett a nagy pillanat, amikor egymásra találtak. Jelenleg az Ázsia Expresszben szerepelnek a Fülöp-szigeteken, ahol temérdek kaland vár rájuk.

Gabi pedig idehaza van a szerelmével, készülnek a nyári táborukra, ami újabb mérföldkő a kapcsolatukban. Minden bizonnyal az énekesnő koncertezni is fog, és lehetséges, hogy szerepet kap a TV2 egyik nagy műsorában, hiszen idén visszatér a Megasztár, a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár.

Tóth Gabi a költészet napjáról sem feledkezett meg, és jegyezzük meg, kiváló formának örvend, illetve smink nélkül is sok dicséretet kap. „Gyönyörű vagy.” – írta az egyik hozzászóló Gabinak, aki láthatóan boldog, kiegyensúlyozott, gyakorlatilag mondhatni minden a helyére került az életében, amire régóta vágyhatott.