Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,24 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
454,27 Ft
Bitcoin
69,484 $

Tóth Gabi napról napra ragyogóbb és boldogabb

Látható módon Tóth Gabira nagyon jó hatással van a szerelem, aminek hatására minden nő egyre szebbé és szebbé válik.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jó újra igazán boldognak látni Tóth Gabit, akinek a házassága ugyan nem sikerült, sok nehéz időszakot élt meg alatta, mert változtatni. Miután mindent megtett azért, hogy működjön a kapcsolata Krausz Gáborral, nyugodt szívvel állhatott elé, és közölhette vele, jobb, ha elválnak, mivel ez valóban nem működik kettejük között.

Gabi jobb döntést nem is hozhatott volna, látván azt, hogy milyen boldog Papp Máté Bence mellett. Az ismert és elismert táncos nemrég ünnepelte a születésnapját, melynek alkalmából különleges tortát is kapott. Rajta is tisztán látszik a boldogság, és ez olyasvalami, ami mindennél többet ér. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Az énekesnő nemcsak Máténak hálás, hanem a családjának is, mert rögtön befogadták, és védelmezik. Gabinak szüksége is volt erre az őt ért rengeteg támadás miatt, amikből mindig van, nem akarják békén hagyni az emberek, ahogyan a sajtó egy része sem. Hozzászokott már ehhez, viszont ez nem azt jelenti, hogy nincs rá hatással.

Gabi is halad előre az életében, és látni rajta, hogy napról napra egyre szebb és boldogabb, hiszen a szerelem már csak így működik. Ez egy nagyon hosszú kapcsolat lehet, ami akár örökké tarthat, és nyilván az ember így is tervez, ha szerelmes. Korábban is volt már szerelmes Gabi, de most mintha ez más lenne.

Ragyog, önfeledt, abszolúte magát adhatja, rendkívül jó hatással van rá Máté, és ez fordítva is igaz. Elég ehhez megnézni Gabi legújabb fotóit, és szerencsés, hogy a szakítás után nem kellett sokáig egyedül maradnia, mert az egy még nehezebb időszak lett volna számára a nagy házban Szentendrén.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.