Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Tóth Gabi szerelme családjáról: „Náluk biztonságra leltem”

Tóth Gabi a szerelmének köszönhetően kapott egy másik családot, és ahogyan ő fogalmazott, náluk biztonságra lelt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi gyakorlatilag hosszú évek óta támadásoknak, gyűlöletnek van kitéve. Egy másik híresség sem megosztóbb nála, és ugyan sokan szeretik, rengetegen is gyűlölettel beszélnek róla, ami időnként átlép egy határt. Gabi egy ideje elvált anyaként éli az életét, viszont újra boldog, mert Papp Máté Bence oldalán rátalált a boldogság.

Nagyon boldog Mátéval, akivel együtt él Szentendrén a házában. Minden adott ahhoz, hogy közös jövőt építsenek, és egy nap saját családot alapítsanak, mert Gabi nagyon is nyitott egy újabb házasságra és arra, hogy több gyermeke legyen. Azzal, hogy Máté belépett az életébe, kapott még egy családot, akik azonnal befogadták őt Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

„Mindketten művészek vagyunk, így sokkal mélyebben és magasabban tudunk megélni dolgokat. Máté viszont stabil és erős társ volt a legnehezebb időszakban is. Biztos vagyok benne, hogy sokan elfutottak volna, és azt mondják: ’Ne haragudj, nekem ez a balhé nem kell’, ő ezt nem veszi a nyakába, pláne még egy gyerekkel.” – folytatta a Sotry-nak adott interjújában Gabi.

Hálás Gabi azért is, hogy Máté nem dobta el ezt az egészet a nehézségek miatt. „De minden batyummal együtt vállalt engem, és utána ezekkel a nehézségekkel együtt vállalt fel a családja előtt is. Máté szülei pedig hatalmas nyitottsággal fogadtak, és amikor mindenki ellenem volt, akkor ők lettek a menedékem.”

Gabi úgy érzi, hogy Máté szüleinél biztonságra lelt, amiért rendkívül hálás, és nagyon jól érzi magát velük. „Náluk biztonságra leltem. Az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadtak. Ha ők nem lettek volna, biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebben vészelem át ezt az időszakot.” – tette hozzá.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.