Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Rácz-Gyuricza Dóri sok sikert is szeretne a következő években a boldogság és egészség mellett

Rácz-Gyuricza Dóri ezúttal is nagyon okosan tapintott rá a lényegre, és sok mindenben igaza van, többek között a társadalmi nyomás kérdésben is.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy bokszolni kezdett. Láthatóan ügyes benne, így még az sem kizárt, hogy a Sztárbox idei évadának egyik szereplője lehet, ami amiatt is különleges lenne, mert Rácz Jenő a tavalyi szezon egyik főszereplője és döntőse volt a ringben.

Dóri az Instagram oldalán válaszolt pár kérdésre, így többek között az 5 éves terve is szóba került. Szerinte a társadalom egyszerre várja el a nőktől, hogy egymás után szüljenek gyereket, miközben legyen karrierjük is. Már önmagában az anyaság óriási kihívás, egy karrier mellé pedig sokszor még nagyobb tud lenni. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Tudom, hogy a társadalom egyszerre várja el tőlünk, nőktől, hogy szüljünk egymás után a gyerekeket. És közben legyen egy olyan karrierünk is, amire az egész család büszke lehet. Én nem azt mondom, hogy ez lehetetlen, mert sokan bizonyították már.” – fogalmazta meg szavait Rácz Jenő felesége.

„De! A cél nem az, hogy a társadalmat tegyük boldoggá, hanem az, hogy saját magunkat! Mit tennél, ha szeretnéd magad? Az én 5 éves tervemben van sok siker, boldogság egészség és fejlődés! Az oda vezető pedig biztosan néha zötyögős, néha pedig egyenes lesz, de minden bizonnyal fordulatos.”

„Minden sz*r okkal történik, és úgy is addig kapod a nyakadba, ameddig nem tanulsz belőle. Kívánom, hogy a következő 5 évben is hamar meglássam, miért érdemes harcolnom, viszont azt is, honnan kell elsétálnom.” – zárta le Dóri a gondolatmenetét.