Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Pep Guardiola szerint itt az ideje, hogy négy nyeretlen meccs után megrázzák magukat

Érdekes hasonlattal élt Guardiola, a Manchester City az egyik kiesőjelölt ellen lép pályára.

Manchester, 2023. december 4. Josep Guardiola, a Manchester City vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Tottenham Hotspur mérkõzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2023. december 3-án. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A tavalyi bajnok a negyedik helyről kezdheti meg a felzárkózást a Luton ellen, miután a hétközi fordulóban némileg meglepő módon vereséget szenvedtek a remek formában lévő Aston Villa csapatától, amely meg is előzte Guardioláékat a tabellán.

A spanyol tréner szerint ő és csapata túl sokáig élvezték, hogy „macskaként simogatják őket” a triplázás után, és eljött az ideje, hogy végre megrázzák magukat – nyilatkozta a Sky Sportsnak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Edzőként néha szükségem van ezekre a kihívásokra. Azt hiszem kellett, hogy ezt megéljük. Bizonyítanom kell magamnak is, hogy segíteni tudok a játékosoknak túljutni ezen a helyzeten.”

Úgy vélekedett, hogy ez a csapat tagjainak számára is hasznos kihívás, és amikor meccseket veszítenek, akkor kellenek az ilyenek ahhoz, hogy ismét egy lépést előre tehessenek.

Guardiola szerint már egy hónapja is voltak előjelei a krízisnek, ám úgy gondolja, hogy mindez nem nagyképűségből fakad: „az önelégültség azt jelenti, hogy későn érkezel az edzésre, nem edzel jól, nem végzel jó munkát” – magyarázta.