Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Guardiola elismerte, küzdelmes időszak ez a Manchester City számára

Ez pedig kívülről is látszik, hiszen zsinórban a negyedik Premier League-meccsen szenvedtek vereséget.

Fotó: MTI/EPA/Keystone/Peter Schneider
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a City szerdán 1-0-ra kikapott az Aston Villától, miután egymás után három döntetlent játszott a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham ellen. Ezzel pedig a regnáló bajnokok a tabella negyedik helyén állnak, 6 ponttal lemaradva a tabella élén álló Arsenal mögött.

A legutóbbi mérkőzés kapcsán Pep Guardiola úgy fogalmazott: Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„A jobb csapat győzött. Az Aston Villa jobb volt nálunk. Nagyon nehéz volt, mert nagyon fizikálisak és sok mindent képesek irányítani. Az én kötelességem, az én munkám, hogy megtaláljam a módját a visszatérésnek, mert sok közös év alatt képesek voltunk megtalálni a módját annak, hogyan játsszuk a mérkőzéseket, néha jól játszottunk, néha nem, de mindig megtaláltuk a módját – most viszont küszködünk.”

A legutóbbi meccsen a City Rodri nélkül lépett pályára a Villa Parkban, miután a spanyolt egy mérkőzés erejéig eltiltották. Guardiola pedig érthető módon szomorodott el, hiszen csapata mind a négy hazai mérkőzését elveszítette ebben a szezonban, amikor a 27 éves játékos nem állt rendelkezésre, ám a vasárnapi, Luton Town elleni mérkőzésre már visszatérhet.

Az ESPN jelentése szerint a sajtónak nyilatkozva az edző is kitért Rodrira, megjegyezve, hogy fontos játékos a csapatban:

„Fontos, de ma Manuval és Johnnal (Stones) próbálkoztunk. Rodrival nem tudtunk nyerni a Liverpool vagy a Spurs ellen. A mai nap tanulsága egyszerű, a jobb csapat nyert. Jobbak voltak, és ezt el kell fogadnunk.”