Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Neymar nagyon trendin lazulgat (fotók)

Neymar számára a divat is nagyon fontos, és kihasználja azt, hogy most sokkal több ideje jut önmagára, mint amikor épp nem sérült.

Fotó: Neymar, a Paris Saint-Germain francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban címvédő klub brazil csatára a szurkolókat köszönti csapatának edzésén Tokióban 2023. július 31-én. A PSG az olasz Internazionale ellen játszik barátságos mérkőzést a japán főváros Nemzeti Stadionjában. MTI/EPA/Majama Kimimasza
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Neymar az utóbbi időben ismét sok kritikát kapott, most épp a formája miatt, miután olyan fotók jelentek meg róla, amiken kissé túlsúlyosnak tűnik. Rengetegen kinevették, támadták, majd nem sokkal később már a kondiból posztolt. Sőt, úgy döntött, hogy keményen odaszól a történtek miatt, és megmutatja a hasizmát.

Elismerte, van rajta némi felesleg, de szó sincs ennél többről, és folytatja a rehabilitációját. Nem sokkal azután sérült meg súlyosan, hogy a szaúdi ligába igazolt, ahol minden eddiginél több pénzt keres, sok más sztárhoz hasonlóan. Egyelőre azonban tovább is csak Cristiano Ronaldo emelkedik ki a mezőnyből, aki minden pénzt megér a szaúdiaknak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Neymar a rivális csapat tagja, és hogy pontosan mikor térhet vissza, nem tudni. Korábban augusztus hónapot célozták meg, de ez függ attól is, mennyire tudnak a tervek szerint haladni. Ez egy nagyon súlyos sérülés, hosszú hónapokba telik, mire a brazil újra készen fog állni, és nem kis fájdalmak vannak mögötte.

Azok sincsenek kevesen, akik szerint Neymar ott rontotta el a karrierjét, amikor elhagyta a Barcelonát a PSG magas fizetése miatt. Ez már a múlt, most csak arra kell koncentrálnia, hogy felépüljön, és a pályafutása során ez már a sokadik ilyen alkalom, egyszerűen nincs szerencséje a sérülésekkel, rendre kifognak rajta.

A divatot is legalább annyira kedveli, mint a futballt. Szeret látványosan, trendin öltözködni, és meg is adja a módját. Ilyen vagyoni háttérrel ez nem is lehet meglepő, ráadásul támogatói is vannak. Érdekes lesz látni, ha már nem aktív játékos, mihez kezd, milyen irányba indul el, mit fog kezdeni az életével.