Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Hamarosan indul az idei év egyik legjobban várt műsora a TV2-n

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy útjára induljon a Next Top Model Hungary, amit Ördög Nóri fog vezetni.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 több nagy bejelentést is tett az elmúlt időszakban, és még fog is. Nemrég számolhattunk be arról, hogy Szabó Zsófi visszatér a csatornához, amire nem sokkal később az RTL is reagált, akik éveken át dolgozhattak együtt az egykori színésznővel, aki azóta modellként és műsorvezetőként is szép karriert futott be.

Ekkor még csak nem is sejthettük, hogy a TV2 rövidesen egy újabb nagy hírt oszt meg a világgal. Kiderült ugyanis, hogy hosszú idő után újra lesz Megasztár, ami egyúttal azt is jelenti, hogy pihenőre megy a Sztárban Sztár. Sokan kíváncsiak arra, hogy kik lesznek a zsűri a tehetségkutatóban, mert nagyot szólna, ha a korábbi győztesek közül kerülnének ki a főszereplők. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Ami már biztos, hogy a Next Top Model Hungary Ördög Nóri műsorvezetésével március 17-én rajtol el. Sokat dolgozott a műsoron a TV2 stábja, és egyúttal az év egyik legnagyobb televíziós durranásáról beszélhetünk. Mint mindig, a csatorna ezúttal is nagyon magasra tette a lécet, a lányok kemény kihívások előtt álltak.

Hatalmas karrier előtt állhatnak a modellek

Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre – írja a TV2 Csoport a közleményében.

A világ számos pontján hatalmas népszerűségnek örvendő tehetségkutató valóságshow végre Magyarországra érkezik. Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én, vasárnap 19:00-tól elindul a Next Top Model Hungary, ami ezentúl hetente jelentkezik majd. Az első adásban kiderül, kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségükkel és izgalmas személyiségükkel meggyőzik a Next Top Model Hungary szakmai zsűrijét. Tizenhat lány ezzel egy lépéssel közelebb kerül az álmához, és beköltözhet a NTMH luxus villájába, ami a verseny alatt a lányok otthona lesz – tudhattuk meg.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.