Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Dráma a Next Top Model Hungary-ben: patkányokkal, csótányokkal fotózkodtak a lányok

Valami egészen váratlan kihívásban volt része a Next Top Model Hungary mezőnyének.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Folytatódnak a Next Top Model Hungary küzdelmei, és nem lehet azt mondani, hogy könnyebb feladatok várnának a versenyzőkre, mert távolról sem. A lányok közben egyre kevesebben vannak, és elkezdték érezni magukon a nagyobb nyomást.

Amikor már azt gondolják, mindent láttak, jön az újabb nem várt kihívás. Sokaknak ez több mint feladja a leckét, és nem biztos, hogy mindenki alkalmas erre a szakmára, amit már láthattunk a hetek alatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sziszegő csótány, tarantula, kígyó, varangy, leguán, patkány – egyik állat sem olyan, amelyet az ember boldogan enged közel magához. A Next Top Model Hungary még versenyben lévő tizenegy szépsége sem lelkes, amikor kiderül, hogy nem csak egy fotón kell szerepelniük a korántsem aranyos állatokkal, hanem a fejükre, arcukra, nyakukra helyezik a nem mindennapi partnereiket – írja a TV2 Csoport.

Sírásra azonban nem csak az extrém fotózás ad okot, hanem a villában uralkodó egyre nagyobb feszültség is. Öt küzdelmes héten vannak túl a Next Top Model Hungary versenyzői és a szépségekre az idő múlásával egyre szélsőségesebb kihívások várnak.

Nem könnyű az út a döntőig

A Magyarország következő topmodellje címet nem adják könnyen, az a lány juthat el a döntőig és nyerheti meg a versenyt, aki szépsége és tehetsége mellett minden helyzetben alázatosan a célra összpontosítva, saját érzésein és olykor félelmein uralkodva a maximumon teljesít.

A helyzetet nem könnyíti meg, hogy a modell jelöltek otthonául szolgáló villa egyre többször hangos szócsaták helyszíne. Pedig a héten szüksége lesz mindenkinek a nyugodtságára, hiszen a lányokra váró fotózáson nem túl kameraérzékeny, és nem is túl kedves partnerekkel kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A múlt heti legjobb, Vidéki Vivi előnyt élvez, hiszen ő döntheti el, melyik topmodell jelölt milyen állattal kénytelen kamera elé állni.

„Azokhoz a lányokhoz, akikkel konfliktusom van és kevésbé szívlelem őket, olyan állatot szeretnék tenni, amelyek kevésbé esztétikusak” – árulta el Vivi, aki igazán bevállalós, hiszen hiába a pók-iszonya, magának a tarantulát választotta a nem mindennapi fotózáson. „Mivel félek a pókoktól, ez egy jó lehetőség arra, hogy bizonyítsak magamnak is.”

Azt, hogy a lányok hogyan birkóznak meg a feladattal, legyőzi-e Hawa a békák iránti undorát, vagy Gabinak jelent nagyobb veszélyt a számára visszataszító csótányokkal való fotózás, az vasárnap este kiderül. Ahogy az is, hogy az egyre nagyobb feszültség és rivalizálás hova vezet.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.