Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Ördög Nóri drámai vallomása a Next Top Model Hungary-ben (videó)

Ördög Nóri pontosan tudja, milyen az, amikor drasztikus változásokra szánja el magát az ember, például a hajviseletét illetően.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Next Top Model Hungary folytatódik, a lányok rövidesen a Kanári-szigetekre utazhatnak, viszont ketten már nincsenek versenyben. Két lánytól köszöntek el legutóbb, és az egyik modell esetében igen nehéz volt döntenie a szakmai zsűrinek, ugyanakkor biztosak benne, hogy hallani fognak még róla a szakmában.

Még mielőtt megtörtént volna a kiválasztás, jelentősebb átalakulásokat is jelentettek be. Az egyik lány gyakorlatilag azonnal összeomlott, drámai módon kezelte a helyzetet, amikor azzal szembesült, hogy rövid hajat szeretnének neki. Ugyan végül igent mondott az átalakulásra, ami tökéletes lett, volt benne félelem. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Hozzá hasonlóan Hawa is totálisan kibukott, nem tudta abbahagyni a sírást. Emiatt Ördög Nóri, a Next Top Model Hungary műsorvezetője úgy döntött, négyszemközt beszélget vele, mert van tapasztalata abban, ami a lánnyal történik. Jól emlékezhetünk arra, hogy Nóri sokáig hosszabb hajjal élte az életét, mindenki úgy szokta meg őt a képernyőn.

Később, egyik napról a másikra rövid hajjal jelent meg, majd napokon át minden erről szólt a bulvársajtóban. Olyan szintű támadásokat is kapott ezért a TV2 műsorvezetője, hogy az ember csak fogta a fejét, ráadásul jól állt neki az új, extravagáns viselet. „Életem legjobb döntése volt.” – mondta Nóri a fiatal lánynak, akibe lelket próbált önteni.

Hozzátette, nagyon-nagyon szerette a rövid haját, ami új karaktert adott számára, és szerinte merni kell egy kicsit vadnak lenni, kísérletezni, főleg ebben a szakmában. „Most még megteheted. 10 év múlva már nem biztos, hogy megteheted.” Ugyan Nóri férje imádta felesége hosszú haját, végül ő is elfogadta a változást, mert a kedvesébe szerelmes, nem a frizurájába. „Ha most meghátrálnál, azt megbánnád. Biztos vagyok benne, hogy megbánnád.”

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.