Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Totális dráma a Next Top Model Hungary-ben, összeomlott az egyik modell (videó)

Többen igen furcsán reagáltak a tervezett átalakításokra a Next Top Model Hungary-ben, noha igazi profikkal dolgozhatnak együtt.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem minden lány fogja fel, mekkora lehetőséget kaptak azzal, hogy bekerültek a Next Top Model Hungary-be. Ez egy rendkívüli lehetőség, ami után az a minimum, hogy adott esetben igent mondanak a totális stílusváltásra, hiszen erről is szól a modellkedés, a szakma, de úgy tűnik, nem mindenki akarja igazán a versenyt.

Már az előzetesben is sejteni lehetett, lesznek drámák a legújabb epizódban, és lettek is. Ördög Nóri, a Next Top Model Hungary műsorvezetője igyekezett megnyugtatni a lányokat, míg egyesek szabályosan összeomlottak. A feladat ráadásul egyszerű volt, a frizura átalakítása után fotózásra mentek a lányok. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Ennek ellenére voltak, akik drámai módon omlottak össze, és még azt sem lehetett kizárni, hogy feladják a versenyt. Naledi szinte sokkot kapott, amikor meglátta, milyen átváltozás vár rá, azonnal elsírta magát, és nem nagyon lehetett megnyugtatni. A hosszú hajától kellett megválnia, mivel szerették volna kiemelni az arcát.

Nemigazán akarta ezt, mert elmondása szerint, amikor még rövid haja volt, sokat bántották. Emiatt döntött a póthaj mellett, ami önbizalmat adott neki, így elsősorban amiatt aggódott, hogy azt elveszíti. A társak is támogatták őt, hiszen egy ilyen átváltozással sokat lehet nyerni, és a végeredmény szenzációs lett.

Naledi végül elfogadta a dolgot, bár tartott attól, hogy nem tudja majd úgy viselni a haját, mint azt szeretné. Röviddel az átalakítás után már mentek is a lányok a fotózásra, nagyon idejük sem volt arra, hogy megszokják az új hajstílust, amik között voltak drasztikusabb változtatások is, míg mások inkább örültek.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.