Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Next Top Model Hungary: összeroppant az egyik lány a drasztikus átalakítás miatt (videó)

Nem mindenki viselte jól, hogy drasztikus átalakítás vár rá a fotózás előtt, egyesek talán túlzásba is estek a reakciókkal, mert a profi szakemberek egyértelműen tudják, mit csinálnak.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Next Top Model Hungary eseményei folytatódnak, minden egyre izgalmasabb és váratlanabb. Hamarosan a lányok repülőre ülnek, és egy mesés szigeten töltenek el pár napot, ugyanakkor nem nyaralni mennek. Napokon át fognak dolgozni, és hamarosan ismét el kell búcsúzni pár versenyzőtől, akik már nem lehetnek ott a folytatásban.

Még mielőtt ez megtörténne, extrém változásokon estek át, bár ez nem mindenkire volt igaz. Egyeseknél csupán hajszínt váltottak, kisebb stílusfrissítéssel, míg másoknál totális átalakulást láthattunk. Voltak, akik drámai módon reagáltak arra, amit a fotón láttak, viszont a végeredmény önmagáért beszélt. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Összességében mindenki elégedett volt, főleg a kezdeti sokk után. „Nem, nem, nem, nem…” – mondta az egyik modell, amikor szembesült, mi a terv. Egyáltalán nem volt nyitott arra, hogy levágják a hosszú haját, addig a szakemberek mindenképpen ki akarták emelni az arcát, és azt csak egy rövidebb hajjal lehetséges.

„Annyira gyönyörű arcod van, hogy azt muszáj kihangsúlyozni.” A 22 éves modell azt mondta, nem érzi magát túl femininnek, de a haját annak tartja, és elsősorban emiatt riadt meg. Drámai pillanatok zajlottak le a kamerák előtt, mivel a lány nem tudta abbahagyni a sírást, minden érzés kiült az arcára.

Később zokogásban tört ki, a lányok pedig igyekeztek valahogyan lelket önteni belé, akárcsak egy másik versenyzőbe, akinek a póthaját szerették volna eltávolítani. Nehéz volt eldönteni, ki szenved jobban a hír hallatán, ugyanakkor meg kellett érteniük, hogy ez egy igazán nagy lehetőséget is jelent.