Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Összefoglaló videón a Newcastle őrült nyolcgólos meccse az angol bajnokságból

Senki nem számított arra, hogy nyolc gól esik majd a Newcastle és a Luton meccsén, végül egyik fél sem lehetett elégedett.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekesen alakult a szombati játéknap a Premier League-ben, melynek ideje alatt a Tottenham újabb 2 pontot veszített. Az Everton otthonában játszottak 2-2-es döntetlent, noha mindkét csapatnak égetően szüksége lett volna a 3 pontra. Az Aston Villa viszont gálázott, és az elmúlt időszak csalódásai után 5-0-ra verte a Sheffield Unitedet idegenben.

Szükségük is volt rá, de továbbra is csak a 4. helyen állnak 46 ponttal 23 mérkőzést követően, noha nemrég még a bajnokságot is vezethették volna. A Liverpool 22 meccs után 51 ponttal várja a folytatást az Arsenal ellen, ami hosszú távon a bajnoki cím sorsáról is dönthet, rendkívül izgalmasnak ígérkezik a rangadó. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Newcastle hazai pályán fogadta a Lutont, akik a kiesés elől menekülnek, de okoztak már meglepetést. 20 pontnál járnak 22 meccs után, és mindössze 1 pontra vannak attól, hogy ismét kiesőzónában találják magukat. Az Everton a 18., mögötte a Burnley-vel és a biztos kiesőnek tartott Sheffield Uniteddel.

A Newcastle meccsén már a 7. percben megszületett az első gól Longstaff révén, ám az öröm nem tarthatott túl sokáig, miután Osho a 21. percben kiegyenlített. Longstaff nem hagyta annyiban a dolgot, és két perccel ezután megint betalált, amivel 2-1-re módosult az állás, bár ezzel messze nem ért véget az események sorozata.

Barkley a 40. percben szintén gólt lőtt, így minden kezdődhetett elölről. Sőt, az 59. percben már a Luton vezetett Morris büntetőjével, majd röviddel ezután Adebayo góljával kétgólos előnyre tett szert a vendég csapat. Ekkor úgy tűnhetett, hogy a „Szarkák” váratlanul vereséget szenvednek, és folytatják a rendkívül hektikus szezonjukat.

Az első gólpasszt adó Trippier a 67. percbe szépített, és még mindig sok idő volt hátra, főleg azok után, hogy Barnes kiegyenlített az utolsó 15 perc előtt. Végül egyik csapat sem szerezte meg a drámai győzelmet, 4-4 lett a vége, ami tipikusan ebben a helyzetben nem jó eredmény, még a Newcastle-nek sem, hiába egyenlítettek.