Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Belerohant Moratába egy biztonsági őr az Eb elődöntőn (videó)

A spanyol válogatott egyik legfontosabb láncszeme szenvedte el a kellemetlenséget egy biztonsági őr által, aki azonnal bocsánatot kért, míg Morata láthatóan fájdalmakkal küszködött.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idei Európa-bajnokságon minden korábbinál többen rohannak be a pályára, ami egészen abszurd. Cristiano Ronaldo sokat tudna erről mesélni, ebben biztosan rekordot döntött, mert sorra futottak be hozzá a meccseken, amiért nem illeti dicséret a szervezőket.

Ez az elődöntőben sem volt másképp, aminek a végén Spanyolország jutott be a döntőbe, Franciaország pedig búcsúzik. A 16 éves Yamal volt a mérkőzés egyik nagy hőse, aki a valaha volt legfiatalabb gólszerzője lett a tornának, míg Mbappé számára nem maradt más, minthogy nyaraljon egy kicsit a madridi bemutatója előtt. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Noha a spanyolok továbbjutottak, Morata öröme nem volt felhőtlen, mert egy pályára berohant férfi miatt az egyik biztonsági őr eltalálta a jobb lábát, amit rögtön fájlalni kezdett. Korábban egy hasonló jelenetet bontakozott ki a portugál válogatott mérkőzésén, mely akár súlyos sérüléssel is végződhetett volna.

Mint arról az ESPN is beszámolt, a spanyolok edzője, Luis de la Fuente azt mondta, nem tűnik komolynak a helyzet, annak ellenére sem, hogy a 31 éves csatár igencsak fájlalni kezdte a lábát. Valószínűleg izomba kapta az ütést, ami mindig nagyon kellemetlen, de ez még mindig messze jobb, mint a szakadás és a törés.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.