Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Mbappé kudarcként élte meg az Európa-bajnokságot

Mbappé nem akarja tagadni, hogy kudarc számára az idei Európa-bajnokság, mivel nyerni akartak, de még csak a döntőbe sem jutottak be.

...svg content...Fotó: EPA/CLEMENS BILAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé számára egyenesen katasztrofálisan indult az Európa-bajnokság, miután eltört az orra az Ausztria elleni nyitómérkőzésen. A Real Madrid játékosa viszont nem adta fel, és maszkkal az arcán tért vissza, bízván abban, hogy így is képes lesz jó formában játszani.

Az igazság az, hogy Mbappé nem játszott jó formában, ami miatt sok kritikát is kapott. Messze többet vártak tőle, csapatkapitányként is, így nem a legjobb hangulatban kezdheti majd meg a felkészülést élete első spanyolországi szezonjára, ami alatt még nagyobb nyomás nehezedik majd a vállaira. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Spanyolország volt az ellenfelük az elődöntőben, és ugyan megszerezték a vezetést, végül a spanyolok fordítani tudtak. A 16 éves Yamal hatalmas góllal egyenlített ki, addig Mbappé csak egy gólpasszig jutott, így most nincs más hátra, minthogy nyaralni menjen, előbb a tervezettnél.

„Az én Európa-bajnokságom? Nehéz volt. Valójában ez egy kudarc. Az volt az ambíciónk, hogy Európa-bajnokok legyünk, személyes szinten is ez volt az ambícióm. Miután nem vagyunk azok, ez egy kudarc.” – idézte az ESPN Mbappét a mérkőzés lefújását követően, ami fájdalommal teli módon ért véget Franciaország számára.

„Ilyen a futball, tovább kell lépnünk. Hosszú év van mögöttünk, most nyaralni megyek, és pihenek egy kicsit. Nagyon jót fog tenni nekem, és igyekszem erősen visszatérni.” – fogta rövidre a francia klasszis, akit hamarosan bemutatnak a Real Madridnál, ahol hatalmas show-val készülnek, rendkívüli esemény lesz.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.