Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Spanyolország fordított, és bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe, Franciaország kiesett

Franciaország a döntő kapujában volt kénytelen búcsúzni, miután Spanyolország fordított és nyert ellenük, többek között a rekorder Yamal góljával.

...svg content...Fotó: A spanyol Daniel Vivian (b) és Aymeric Laporte, valamint a francia Kylian Mbappé (j) a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Spanyolország - Franciaország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2024. július 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kedd este rendezték meg az Európa-bajnokság első elődöntőjét, amit Spanyolország és Franciaország vívott meg egymással. Rémálomszerűen indult a spanyolok számára a mérkőzés, miután még 10 perc sem telt el, már vezettek a franciák.

A 9. percben Mbappé passzát Kolo Muani tette a hálóba, ami csak még élesebbé tette Spanyolországot. Ezen a meccsen a Real Madrid új igazolása már maszk nélkül játszott, de nem hozott neki szerencsét, és ezúttal sem tudta hozni azt a szintet, amit sokan elvárnának tőle, pláne csapatkapitányként. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Sokat nem kellett várnunk a válaszra, Yamal szenzációs gólt lőtt, egészen elképesztő pontossággal tekert a kapuba, érintvén a kapufát is. A Barcelona sztárja 16 évesen a valaha volt legfiatalabb gólszerzője lett az Európa-bajnokságok történetének. 16 évesen és 362 naposan írt történelmet, igazolván a tehetségét, és ezzel még értékesebbé vált a játékjoga.

Alig pár perccel később Olmo góljával fordított Spanyolország, és még mindig csak 25 perc telt el a játékból. Ennek ellenére több gól már nem esett az elődöntőben, ami azt jelenti, a spanyolok már biztos döntősek, és bárki legyen az ellenfelük az angolok és a hollandok közül, toronymagas favoritok.

A franciák pedig megérdemelten estek ki, nem tudtak mit kezdeni a spanyolokkal, és ordító helyzeteik sem voltak. Ettől függetlenül nagyon csalódottak, ugyanakkor nekik is el kell ismerniük, hogy a jobb csapat ment tovább.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.