Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Videón Yamal hihetetlenül nagy gólja az Európa-bajnokság elődöntőjéből

Yamal hatalmas góllal írt történelmet az Európa-bajnokságon, és ezzel már ott van Spanyolország a döntőben.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kezdődött túl jól Spanyolország számára az Európa-bajnokság elődöntője Franciaország ellen. A spanyol válogatott alig pár percet követően hátrányba került, ugyanakkor ez sem zavarta össze őket. Sőt, még jobban kezdtek el játszani, és csak idő kérdése volt, mikor fognak kiegyenlíteni.

Talán a franciákat is meglepte az, hogy ilyen gyorsan vezetéshez jutottak. A 21. percben az önbizalomtól duzzadó 16 éves Yamal óriási gólt lőtt, amivel kiegyenlített Spanyolország, majd pár perccel később már vezettek Olmo találatával. A gyors gólváltás után már nem találtak be többször a kapuba, maradt a 2-1. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Franciaország kiesett, Spanyolország ott van a döntőben, így már csak az a kérdés, Anglia és Hollandia közül ki lesz az ellenfél. Bárki is kerüljön össze a spanyolokkal, rendkívül nehéz dolguk lesz, egyértelműen a legjobb csapata az Európa-bajnokságnak. Yamal és Olmo gólját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.