Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Az MSN-es időkre emlékeztet a Messenger új funkciója

A Meta új funkcióval frissítette a Messengert, mostantól 24 órán át elérhető rövid üzeneteket is írhatunk a profilképünk mellé.

Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Tavaly megjelent az Instagramon egy olyan funkció, amely által lehetővé vált, hogy a felhasználók jegyzeteket hagyjanak hátra a követőiknek. Most úgy tűnik, a Messenger is követi ezt a példát, ugyanis emojikat és üzeneteket is írhatunk az ismerőseink számára.

Ám jelenleg úgy néz ki, a funkció egyelőre csak mobilon érhető el. Ahhoz, hogy jegyzetet vagy emojit helyezzünk el a profilképünk mellé, koppintsunk a képernyő bal felső részén megjelenő fotónkra – írja a 24.hu. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Itt fel fog ugrani egy ablak azzal a felirattal, hogy: „Ossz meg egy gondolatot…”. Ide pedig egy maximum 60 karakterből álló üzenetet tudunk beírni, ami az Instagram- és Facebook-történethez hasonlóan 24 órán át lesz elérhető.

Érdemes hozzátenni azt is, hogy az ismerőseink nem kapnak értesítést, amikor megosztjuk az üzenetet: ugyanis mindössze a névsorban látják majd, hogy milyen jegyzetet hagytunk hátra.

A lap megjegyzi, a Messenger újdonsága tulajdonképpen igencsak emlékeztet az MSN állapotjelző ablakára, ahol a felhasználók röviden megoszthatták gondolataikat, érzelmi állapotukat.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.