Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Meglepő listára került fel Cristiano Ronaldo

Sok lehetőség adódik előtte, értelemszerűen nem lehet mindegyikből gól.

Oeiras, 2023. november 15. Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott játékosa edzés közben a Lisszabon közelében lévõ Oeirasban 2023. november 15-én. Portugália november 16-án Liechtenstein ellen játszik labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzést a J csoportban Vaduzban. MTI/EPA-LUSA/Miguel A. Lopes
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy jó támadó egyik legfontosabb tulajdonsága a helyzetkihasználás, Cristiano Ronaldóról pedig aligha lehetne mondani, hogy ne lenne eredményes. Ugyanakkor lehetetlenség az összes helyzetből gólt szerezni, éppen ezért most egy olyan listára is felkerült, ami a kimaradt lehetőségeket tartja számon.

Se szeri, se száma az ilyen és ehhez hasonló statisztikáknak, most épp a Sofascore tett közzé egyet, amiben a legtöbb helyzetet kihagyó játékosokat gyűjtötték össze. A listát Cristiano Ronaldo vezeti, aki ebben a szezonban csaknem 20 gólhelyzetet puskázott el – írja a Mundo Deportivo. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A lista második helyén az Al-Hilal szerb csatára, Alexander Mitrovic áll, 19 kihagyott helyzettel, mögötte Moussa Dembélé szerepel a harmadik helyen, 15 elhibázott ziccerrel. Ha már statisztikák, érdekesség, hogy a góllövőlista első két helyét is Ronaldo és Mitrovic foglalja el, Dembélé a 13. helyen áll.

Ami a bajnoki tabellát illeti, ott egyelőre Mitrovic lehet boldogabb, az Al-Hilal ugyanis toronymagasan vezeti a pontvadászatot Ronaldo csapata előtt. Az Al-Nasszr 12 ponttal van lemaradva, az elmúlt három bajnoki során pedig fontos pontokat hullajtott. Akár öt egységgel is közelebb lehetne az Al-Hilalhoz, ám egy döntetlen és egy vereség is becsúszott.