Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Megható üzenetet küldött Tóth Gabi a kislányának

Tóth Gabi számára a kislánya a legfontosabb, és édesanyaként pontosan tudja, hogy milyen kihívások állnak majd a gyermeke előtt.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég egy 10 évvel ezelőtt készült divatfotóval rúgta be az ajtót. Sokan csak tátott szájjal figyelték a fotót, amit Kasza Tibi készített, melyre mindketten büszkék lehetnek, és valljuk be, az énekesnő szinte nem is öregedett azóta. Remekül tartja magát, annak ellenére is, hogy rengeteg feszültség érte.

A sok támadásba akár bele rokkanhatott volna testileg és szellemileg, ám nem akarta megtenni ezt a szívességet az őt gyűlölőknek. Helyette inkább a boldogságot választotta, és nagyon boldog a párja oldalán, aki rendkívül fontos személlyé vált számára vált. Mintha mindig ismerték volna egymást, annyira harmonikus a kapcsolatuk. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Gabi kislánya pedig egyre nagyobb, egyre több mindent ért meg a világból, és később ő is szembesülni fog az édesanyját ért támadásokkal. Emiatt biztosan lesznek még kérdései, ami teljesen normális, hiszen minden gyermek szeretné ismerni a részleteket, miért vannak olyan ismeretlenek, akik ennyire negatívak.

“Hannikám! Mindig nézz távolra, merj egészet látni, abban majd megtalálod az igazságot és a békét! Ne engedd, hogy elvigyenek a zajok, mert a csendedben ott lesz a valóság!” – írta megható üzenetében Gabi a kislányának, aki a legfontosabb ember számára a Földön, és ez mindig így lesz édesanyaként.

„Sokan nem akarnak látni, igazán szeretni, bátran élni! Ezért közel és erősen hangoztatják majd a saját igazukat, hogy elnyomják a hangzavarral a saját valóságukat! Nézz mindig távolra, mert gyönyörűen kirajzolódik minden, ami az utadhoz szükséges igaz lesz Szeretlek! Anya” – zárta le megható sorait Gabi.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.